Vereniging

Op deze pagina vind je algemene informatie over de vereniging, mogelijkheden voor beginners zonder fiets, informatie over clubkleding, het bestuur en de commissies, sponsoren en over FOSST.

Algemeen

Ben jij razend enthousiast over fietsen? Dan heb je de juiste plek gevonden! TSWV De Meet is dé fietsvereniging voor studerende wielrenners en mountainbikers. We zijn een vereniging voor studenten, door studenten en bieden niet alleen wekelijkse trainingen op alle niveaus maar ook gezelligheid. We organiseren allerlei activiteiten door het jaar heen, zowel op de fiets als van de fiets: weekendjes naar het buitenland, wedstrijden, beursbezoeken, diners, borrels, noem maar op! Er is voor ieder wat wils. Neem ook eens een kijkje op onze pagina over wielrennen bij TSWV De Meet of mountainbiken bij TSWV De Meet.

Beginners zonder fiets

Ben je een beginner en heb je geen racefiets of mountainbike? Geen probleem! We hebben zelf een paar leenfietsen die je kunt gebruiken. Op de fietsen zitten gewone pedalen, dus je kan er gewoon met normale (sport)schoenen gebruik van maken. Mocht je al SPD schoenen en pedalen hebben, kunnen we deze natuurlijk altijd even op de leenfietsen (mountainbike of wielrenfiets) plaatsen. Voor het lenen van een fiets kun je contact opnemen met het bestuur.

Ook kun je via onze vrienden van TWC Pijnenburg voor €25 per maand een racefiets huren. We zijn natuurlijk ook bereid mee te kijken naar mogelijkheden om een voordelige racefiets aan te schaffen.

Kleding

Wielerkleding: Sinds 2008 heeft de Meet een eigen kledinglijn, waarmee de Meethelden zeer herkenbaar zijn als zij hun trainings- en wedstrijdkilometers wegtrappen! Sinds 2017 hebben we echter een geheel nieuw design, wederom in het groen. Het kan dus zijn dat je mensen in verschillende kleding ziet rond rijden. We hebben 2 kleding lijnen, de Pro en de SPL. Op het eerste setje wielerkleding krijg je vanuit de vereniging forse korting! Losse kledingstukken kun je tegen inkoopprijs bij ons kopen. Voor het kopen van kleding kun je via bestuurdemeet@hotmail.com contact opnemen met het bestuur.

Vrijetijdskleding: TSWV de Meet heeft ook vrijetijdskleding! Onder andere hoodies (truien), t-shirts en wielerpetten. Interesse?-> contact  het bestuur!

Ook potentiële sponsoren mogen contact opnemen met het bestuur betreft sponsoring mogelijkheden wel dan niet op kleding.

Op het plaatje hieronder zie je hoe de huidige kleding eruit ziet.

Bestuur

Bestuur
  • Marcella van Wanrooij – Voorzitter
  • Ilona van Ginneken- Secretaris
  • Geert Smits – Penningmeester

Privacy policy

Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens om en hanteren daarbij onderstaande privacy policy

Privacy Policy TSWV de Meet