Over ons

Ben jij razend enthousiast over fietsen? Dan heb je de juiste plek gevonden! TSWV De Meet is dé fietsvereniging voor studerende wielrenners en mountainbikers. We zijn een vereniging voor studenten en door studenten. We bieden niet alleen wekelijkse trainingen op alle niveaus, maar ook gezelligheid. We organiseren allerlei activiteiten door het jaar heen, zowel op de fiets als van de fiets: weekendjes weg, wedstrijden, diners, borrels, noem maar op! Er is voor ieder wat wils. Neem ook eens een kijkje op onze pagina over wielrennen bij TSWV De Meet of mountainbiken bij TSWV De Meet.

Bestuur

Stijn Meels
Voorzitter

Magdalena Piskorska
Secretaris

Luuk van Gestel
Penningsmeester

Trainingen

De trainingen lopen in principe vanaf eind Maart t/m begin Oktober.

De aanvangstijd is afhankelijk van de zonsondergang. Bij de trainingen zullen we rekening houden met ieders niveau, je kunt dus zonder zorgen aansluiten en lekker meefietsen. De trainingen beginnen vanaf het Sportcentrum aan de academielaan 5 en zullen ongeveer 1,5-2 uur duren.

Op de maandag hebben we techniektraining op het baantje van TWC Pijnenburg. Hier is aandacht voor de techniek tijdens het fietsen, maar ook intervallen zijn van belang. Deze training vindt plaats onder leiding van onze trainer Dariush.

Op de donderdag fietsen we ons Meetrondje van ongeveer 50 km. Dit rondje bevat 3 tussensprints, dus er is voor ieder wat wils.

Commissies