sponsoren

Hoofdsponsor:

ARTLOGIC

Artlogic levert voor uw project (o.a. logistieke projecten, tijdelijke installaties en noodvoorzieningen) snel en accuraat gekwalificeerd en gemotiveerd personeel door heel Nederland. Op ieder moment van de dag is artlogic bereikbaar om snel te reageren op uw personeelsbehoefte en planning. Daarbij staat artlogic bekend om zijn heldere en voor u inzichtelijke projectafhandeling voor, tijdens en na uw project!

Interesse? Ga naar https://artlogic.biz/nl/

Huissponsor:

Tilburg university/FOSST

Tilburg University is de huissponsor van T.S.W.V. De Meet. De Meet is één van de 22 studentensportverenigingen die is aangesloten bij het Sports Center van Tilburg University. Het Sports Center heeft een breed sportaanbod met uitgebreide accommodatie en staat garant voor veel gezelligheid. Ook ligt het Sports Center dichtbij de campus en heeft het ruime openingstijden. Daarbij dient de sportraad FOSST als belangenbehartiger van alle sportabbonnementhouders, al dan niet verbonden aan een vereniging. FOSST adviseert het Sports Center en is het aanspreekpunt voor alle verenigingen. Om lid te kunnen worden van een vereniging moet je in het bezit zijn van een geldig sportabonnement (135 euro).

tECHNISCH Sponsor:

GIANT STORE VAN BEBBER

Alles wat je wenst op fietsgebied onder één dak en één fietsenmerk. Niet zomaar een merk, maar het merk GIANT, de grootste fietsproducent van de wereld. Een merk met zeer betrouwbare producten met een hoogstaande afwerking en een perfecte service richting zijn klanten. Ook worden bij van Bebber alle merken en alle type fietsen gerepareerd. Verder organiseert van Bebber allerlei activiteiten waarvoor je je kunt aanmelden via zijn Facebook-pagina.

Giant Store van Bebber is te vinden aan de Jacques Oppenheimstraat 17 in Tilburg.

CAFE BOLLE

Een bezoek aan de binnenstad van Tilburg, zonder een bezoek aan café Bolle kan eigenlijk niet. Bij café Bolle vinden borrels, etentjes en andere sociale activiteiten plaats. Daarnaast is café Bolle de stamkroeg van de Meet.

Café Bolle is te vinden aan het Piusplein 8 in Tilburg.

TUPELO HONEY

(Interim) management en advies: gespecialiseerd in algemeen management binnen de voedingsmiddelenindustrie bij familiebedrijven en corporate.

pr Sponsor:

P-FOCUSED

Eenmansbedrijf met een expertise in het aanbieden van passende oplossingen in communicatie en social media