OVER ONS

Het bestuur, de commissies en de sponsors

TSWV De Meet - sinds 3 augustus 1978

Ben jij razend enthousiast over fietsen? Dan heb je de juiste plek gevonden! TSWV De Meet is dé fietsvereniging voor studerende wielrenners en mountainbikers. We zijn een vereniging voor studenten en door studenten. We bieden niet alleen wekelijkse trainingen op alle niveaus, maar ook gezelligheid. We organiseren allerlei activiteiten door het jaar heen, zowel op de fiets als van de fiets: weekendjes weg, wedstrijden, diners, borrels, noem maar op! Er is voor ieder wat wils.

Het doel van onze vereniging is niet alleen om wekelijks met een grote groep mensen te trainen, maar ook om vriendschappen te creëren door elke maand off-bike activiteiten te organiseren. We streven er ook naar om leuke weekenden te organiseren. In de weekenden maken veel van onze leden graag kortere of langere ritten waarbij iedereen welkom is.  

In het studiejaar 2021/2022 is het nieuwe bestuur vastbesloten om de Meet verder te ontwikkelen, de trainingen en activiteiten te verbeteren en leden die deelnemen aan wedstrijden in binnen- en buitenland te ondersteunen en meer bedrijven te bereiken om ons team te sponsoren om zo onze doelstellingen te bereiken.

 

Het bestuur

Tom Bruinink

Voorzitter

Tom is 3 jaar geleden begonnen met wielrennen na 12 jaar te hebben gevoetbald. In het begin is hij de omgeving van Nijmegen en omstreken gaan verkennen en is de liefde voor de racefiets ontstaan. Sinds afgelopen jaar fietst Tom naar alle uithoeken van Brabant vanuit het pittoreske Tilburg. Na de eerste corona golf in 2020 werd Tom meteen voor leeuwen gegooid tijdens de traditionele voorjaars tijdrit van de Meet. Na deze pijnlijke eerste ontmoeting heeft hij goed de smaak te pakken gekregen en is hij actief lid geworden binnen de activiteitencommissie. Het komende jaar zal Tom als voorzitter leden proberen enthousiast te maken voor het leven op en naast de fiets. Daarnaast wil Tom leden actief binnen de vereniging betrekken zodat we samen veel mooie herinneringen kunnen maken. De mooiste fietservaring van Tom was het beklimmen van een echte col in de Pyreneeën twee jaar geleden en hij hoopt dat deze ervaring snel overtroffen gaat worden samen met de Meet.

Teun Nagel

Penningmeester

Teun is vorig jaar in mei/april begonnen met wielrennen. Hij had al een paar jaar een mountainbike maar deze werd nauwelijks gebruikt. Vorig jaar september kwam Teun bij de Meet terecht omdat hij iets zocht naast het hardlopen. Door een overbelastingsblessure in het hardlopen is Teun in mei 2021 zich volledig gaan focussen op wielrennen en dan om wedstrijden te rijden. Hij heeft toen de overstap naar Pijnenburg gemaakt omdat ze hem daar goed konden helpen. Sindsdien is het als een sneltrein gegaan voor Teun op het gebied van fietsen. Met als uitschieter dat hij een wedstrijd met het KNWU district zuid een wedstrijd mocht rijden in Frankrijk (La Bercycle Classic). 

Sinds Teun bij de Meet is aangemeld is hij actief betrokken geraakt bij de vereniging. Zo heeft hij in de NSK- commissie gezeten (deze werd helaas afgelast door corona) en heeft hij de Veluwe ride georganiseerd in 2021. Hierdoor wilde hij nog wel iets meer doen voor de vereniging en is hij in het bestuur gegaan. Hij zal hier de rol van penningmeester op zich nemen. Hij wil de club financieel gezond houden en daarnaast zal hij zich gaan focussen op de wedstrijden en de studentencup. De leukste herinnering van Teun is het rijden van de La Bercycle Classic. Teun hoopt samen met de leden er een mooi jaar van te maken.

Bregje van Dortmont

Secretaris

Bregje zit nu voor bijna één jaar op de wielrenfiets. Ze is begonnen met fietsen tijdens de tweede golf van de corona pandemie, toen haar hockey-leven voor een periode stil kwam te liggen. Al snel werd Bregje bevangen door het fietsvirus en besloot ze in maart 2021 lid te worden van de Meet. Als een onervaren renner begon ze aan haar eerste Meet trainingen. Door de uitdagende en gevarieerde trainingen bleef ze gemotiveerd en werd ze beetje bij beetje beter. Haar persoonlijke doel is om aankomend jaar haar eerste koers te rijden. Naast het wielrennen geniet Bregje ook van het sociale aspect binnen de vereniging. Van helpen tijdens de Veluwe Ride tot borrels bij café Bolle; ze is overal voor te porren. Het zou dan ook niet als een verrassing komen dat Bregje zich ook wilde wagen aan een functie binnen het bestuur. Samen met haar medebestuursleden hoopt ze er een onvergetelijk en succesvol jaar van te maken.

Bart de Goede

PR-Commissaris

Bart is sinds dit jaar voor het eerst actief op de wielrenfiets. Hiervoor heeft hij veel gehockeyd. Na een aantal jaar stilstand op sportvlak besloot Bart in de tweede corona lockdown een fiets aan te schaffen. Het duurde niet lang voordat Bart zo veel mogelijk op de fiets te vinden was. De eerste training bij de Meet vond hij enorm spannend en zeer zwaar. Toch vond hij zijn plek bij de Meet en heeft hij veel nieuwe mensen leren kennen op borrels en andere Meet-activiteiten. Hij geniet van de trainingen en is daar dan ook vrijwel altijd bij aanwezig. Aankomend jaar heeft Bart als doel om van Zuid-Frankrijk naar huis te fietsen. Door zijn inzet tijdens de trainingen en activiteiten heeft hij besloten de Meet dit jaar te ondersteunen als PR-Commissaris. Dit omdat hij hier affiniteit mee heeft, en ook in zijn dagelijks leven hier mee aan de slag is. Bart hoopt er samen met zijn medebestuursleden een onvergetelijk jaar van te maken

Commissies

Parijs-Tilburg commissie

Deze commissie zorgt ervoor dat ons tweejaarlijkse evenement Parijs-Tilburg veilig plaats kan vinden. Een goede voorbereiding op zo’n grote tocht (425km) is vanzelfsprekend van groot belang!

PR/Sponsorcommissie

Deze commissie is verantwoordelijk voor de promotie van De Meet en het contact met de sponsoren. Ook zorgt deze commissie ervoor dat wanneer contracten verlopen, er weer nieuwe contracten gesloten zullen worden.

Activiteitencommissie

Deze verzorgt alle activiteiten binnen De Meet; van weekendjes weg tot diners en borrels.

NSK-commissie

Deze commissie zorgt ervoor dat het NSK Veldrijden, dat elk jaar door De Meet georganiseerd wordt op de wielerbaan van Pijnenburg, soepel verloopt.

Sponsoren