OVER ONS

Het bestuur, de commissies en de sponsors

TSWV De Meet - sinds 3 augustus 1978

Ben jij razend enthousiast over fietsen? Dan heb je de juiste plek gevonden! TSWV De Meet is dé fietsvereniging voor studerende wielrenners en mountainbikers. We zijn een vereniging voor studenten en door studenten. We bieden niet alleen wekelijkse trainingen op alle niveaus, maar ook gezelligheid. We organiseren allerlei activiteiten door het jaar heen, zowel op de fiets als van de fiets: weekendjes weg, wedstrijden, diners, borrels, noem maar op! Er is voor ieder wat wils.

Het doel van onze vereniging is niet alleen om wekelijks met een grote groep mensen te trainen, maar ook om vriendschappen te creëren door elke maand off-bike activiteiten te organiseren. We streven er ook naar om leuke weekenden te organiseren. In de weekenden maken veel van onze leden graag kortere of langere ritten waarbij iedereen welkom is.  

In het studiejaar 2021/2022 is het nieuwe bestuur vastbesloten om de Meet verder te ontwikkelen, de trainingen en activiteiten te verbeteren en leden die deelnemen aan wedstrijden in binnen- en buitenland te ondersteunen en meer bedrijven te bereiken om ons team te sponsoren om zo onze doelstellingen te bereiken.

 

Het bestuur

Secretaris

Mees
van de Walle

Voorzitter

Koen
de Jong

Penningmeester

Paul Reinschlüssel

Commissies

Parijs-Tilburg commissie

Deze commissie zorgt ervoor dat ons tweejaarlijkse evenement Parijs-Tilburg veilig plaats kan vinden. Een goede voorbereiding op zo’n grote tocht (425km) is vanzelfsprekend van groot belang!

PR/Sponsorcommissie

Deze commissie is verantwoordelijk voor de promotie van De Meet en het contact met de sponsoren. Ook zorgt deze commissie ervoor dat wanneer contracten verlopen, er weer nieuwe contracten gesloten zullen worden.

Activiteitencommissie

Deze verzorgt alle activiteiten binnen De Meet; van weekendjes weg tot diners en borrels.

NSK-commissie

Deze commissie zorgt ervoor dat het NSK Veldrijden, dat elk jaar door De Meet georganiseerd wordt op de wielerbaan van Pijnenburg, soepel verloopt.