OVER ONS

Het bestuur, de commissies en de sponsors

TSWV De Meet - sinds 3 augustus 1978

Ben jij razend enthousiast over fietsen? Dan heb je de juiste plek gevonden! TSWV De Meet is dé fietsvereniging voor studerende wielrenners en mountainbikers. We zijn een vereniging voor studenten en door studenten. We bieden niet alleen wekelijkse trainingen op alle niveaus, maar ook gezelligheid. We organiseren allerlei activiteiten door het jaar heen, zowel op de fiets als van de fiets: weekendjes weg, wedstrijden, diners, borrels, noem maar op! Er is voor ieder wat wils.

Het doel van onze vereniging is niet alleen om wekelijks met een grote groep mensen te trainen, maar ook om vriendschappen te creëren door elke maand off-bike activiteiten te organiseren. We streven er ook naar om leuke weekenden te organiseren. In de weekenden maken veel van onze leden graag kortere of langere ritten waarbij iedereen welkom is.  

In het studiejaar 2021/2022 is het nieuwe bestuur vastbesloten om de Meet verder te ontwikkelen, de trainingen en activiteiten te verbeteren en leden die deelnemen aan wedstrijden in binnen- en buitenland te ondersteunen en meer bedrijven te bereiken om ons team te sponsoren om zo onze doelstellingen te bereiken.

 

Het bestuur

Bram Andriesse

Voorzitter

Bram is een 21-jarige Duits-Nederlandse student, die in het derde jaar zit van de Bachelor Organization Studies aan Tilburg University. Hij is begin 2020 begonnen met fietsen, omdat hij van zijn huis in Eindhoven naar Tilburg University wilde pendelen. Omdat de afstand tussen de twee steden vrij groot is, besloot hij te pendelen met zijn nieuwe racefiets. 


Hij besloot zich aan te sluiten bij De Meet, omdat hij al snel zijn passie voor fietsen had gevonden en hij op zoek was naar andere fietsers om samen mee te fietsen. Bovendien was hij op zoek naar nieuwe uitdagingen en het ontmoeten van nieuwe mensen om zijn netwerk uit te breiden. Om deze reden vond hij De Meet de perfecte keuze.


In het studiejaar 2022/2023 zal hij als voorzitter in het bestuur van De Meet zitten, en zijn belangrijkste doel is om een renner van De Meet een wedstrijd in Nederland te zien winnen, en het aantal actieve leden uit te breiden. Zijn belangrijkste persoonlijke doel is zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap Grand Fondo in 2023

Jean-Dré Damoiseaux

Penningmeester

Jean-Dré is een 22-jarige Nederlandse student, die dit jaar aan zijn Master Supply Chain Management is begonnen. Hij begon met wielrennen toen hij 19 was, nadat hij had besloten om te stoppen met voetballen. Hij was een fanatiek voetballer en al snel werd hij ook een fanatiek fietser. Naast het wielrennen is hij ook een fanatiek enduro wandelaar, met ‘de 4 daagse van Nijmegen’ en ‘de 80 van de Langstraat’ heeft hij een aantal waanzinnige prestaties op zijn naam staan.


Als wielrenner wil hij zijn techniek verbeteren en competitiever worden. Vorig jaar reed hij zijn eerste studentencup en dat prikkelde hem om harder te trainen en een nog betere renner te worden dan hij al was. Het belangrijkste doel dat hij heeft is plezier hebben in de sport. Nieuwe wegen verkennen, fietsvakanties houden met goede vrienden en het leren kennen van nieuwe mensen enzovoort. 


Jean-Dré werd lid na de grote lockdowns van 2021-2022. Hij was op zoek naar nieuwe fietsmaatjes en begon rond te kijken. Op dit moment zijn we blij dat Jean-Dré destijds de meet heeft gevonden, want hij is een van de meest enthousiaste leden die we hebben gehad. Met een geweldige drive op en naast de fiets, presenteren wij u onze kandidaat penningmeester: Jean-Dré Damoiseaux. 

Jord Wokke

Secretaris

Jord is een 18-jarige Nederlandse student, die momenteel Communicatie- en Informatiewetenschappen studeert aan de Universiteit van Tilburg. Jord is geboren in een familie met een grote passie voor fietsen, dus de liefde voor de fiets is hem met de paplepel ingegoten. Hij begon op 10-jarige leeftijd met fietsen en ging in de loop der jaren steeds meer fietsen om zijn geliefde Noord-Holland (en later Tilburg) te ontdekken.


Vooraf had Jord veel goede verhalen gehoord over De Meet en dit in combinatie met zijn zoektocht naar een actieve vereniging en zijn passie voor fietsen deed hem besluiten lid te worden van de vereniging. Hij is ook lid geweest van de studentencup commissie en heeft aan veel activiteiten deelgenomen en zal daarom voor veel leden een bekend gezicht zijn. Zijn hoogtepunt op de fiets tot nu toe heeft ook bij De Meet plaatsgevonden, namelijk het voltooien van Parijs-Tilburg


In het bestuursjaar van 2022/2023 zal hij de secretarisfunctie in het bestuur van De Meet vervullen. Hij hoopt dat hij in het komende jaar meer mensen enthousiast kan maken voor De Meet en er zo voor kan zorgen dat het aantal leden groeit. Zijn persoonlijke doel is het voltooien van een marathon en het blijven doen van triatlons, waarvan hij onlangs zijn eerste heeft voltooid.

Bendegúz Ken Bonecz

PR-Commissaris

Bendi is een 22-jarige Japans-Hongaarse student, die in zijn derde jaar zit van de  Bachelor Online Cultuur aan de Universiteit van Tilburg. Hij groeide op in Boedapest, waar hij van jongs af aan actief was in de sport. Hij speelde 10 jaar tennis op hoog niveau, maar stopte ermee toen hij besloot naar het buitenland te verhuizen. Toen COVID-19 in 2020 kwam, was Bendi op zoek naar een nieuwe hobby en op dat moment vond hij het wielrennen. 


Nadat Bendi in augustus 2020 naar Tilburg verhuisde, werd hij al snel actief lid van De Meet, omdat hij graag nieuwe mensen wilde ontmoeten en met anderen van deze prachtige sport wilde genieten. Velen zullen Bendi ook kennen als de man achter de social media kanalen van De Meet en hij is afgelopen jaar al betrokken geweest bij de PR commissie. Zijn sportieve hoogtepunt was het voltooien van de Tour des Stations in 2022, maar zijn volgende doel is het behalen van een podiumplaats op het NSK in 2023.


Volgend jaar wil Bendi al zijn ervaring en kennis van PR en marketing inzetten om De Meet te helpen groeien op deze gebieden. Ook wil hij, als internationaal bestuurslid van 2022-2023, andere internationals motiveren om ook lid te worden van De Meet en samen de vreugde van het fietsen te delen.

Commissies

Parijs-Tilburg commissie

Deze commissie zorgt ervoor dat ons tweejaarlijkse evenement Parijs-Tilburg veilig plaats kan vinden. Een goede voorbereiding op zo’n grote tocht (425km) is vanzelfsprekend van groot belang!

PR/Sponsorcommissie

Deze commissie is verantwoordelijk voor de promotie van De Meet en het contact met de sponsoren. Ook zorgt deze commissie ervoor dat wanneer contracten verlopen, er weer nieuwe contracten gesloten zullen worden.

Activiteitencommissie

Deze verzorgt alle activiteiten binnen De Meet; van weekendjes weg tot diners en borrels.

NSK-commissie

Deze commissie zorgt ervoor dat het NSK Veldrijden, dat elk jaar door De Meet georganiseerd wordt op de wielerbaan van Pijnenburg, soepel verloopt.

Sponsoren