Meld je nu aan voor het lustrum! (deadline 18 juni)

Of je nu net lid bent geworden, al jaren donateur bent, of in je studententijd lid bent geweest bij TSWV De Meet: een Metier blijf je altijd. Daarom willen we je bij deze graag uitnodigen om zondag 23 juni met ons het 41 jarig bestaan van TSWV De Meet te vieren. Ben jij er ook bij?

Waarschijnlijk was je er al van op de hoogte dat we 23 juni een mooie activiteit voor onze Metiers in petto hebben, maar nu mogen we het dan ook officieel delen. De dag zal bestaan uit twee delen:

  • Vanaf 10:05 verzamelen we bij Café Bolle voor een fietstocht van 100km waarbij we langs de start komen van de ZLM Tour (https://zlmtour.nl/), een deel van het parcours zullen fietsen en de profs aan zullen moedigen.
  • Vanaf ongeveer 15:30 kijken we de finish op het Piusplein of kan je helpen vrijwilligen op het parcours om de koers echt van dichtbij mee te maken. Daarna sluiten we af met een gezellige borrel en bbq als afsluiter bij Café Bolle.

Dat klinkt als een mooi dag die je niet wilt missen toch? Meer details over het programma kan je vinden in het aanmeldformulier. Deze kan je invullen tot en met 18 juni. En wie jarig is, trakteert! We willen jullie deze dag dan graag aan jullie cadeau doen.

Ga nu naar het aanmeldformulier

Heb je voor die tijd nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar het bestuur. We hopen zo veel mogelijk van jullie zondag 23 juni te zien om herinneringen op te halen en nieuwe verhalen met elkaar te delen.

We gaan veilig met je gegevens om, lees het nog eens na in de privacy policy