Studentencup Delft

Het was een leerzaam weekend voor de Kleppers. De openingswedstrijd van de studentencup in Delft stond op het programma. Bij de Dames werd Aster verrast door een raketstart. Ze wist zich echter te herpakken en de wedstrijd uit te rijden in het peloton. Bij de heren B toonden Jens en Twan hun goede vorm door vaak in de ontsnapping mee te zitten. Helaas hielden geen van deze vluchtpogingen stand. Jens wist in de pelotonsprint wel nog een plekje in de top 10 te bemachtigen.

Bij de heren A stonden er vier kleppers aan de start. Bram , Peter , Juulen Victor . Victor had al een aardige warming-up van 100km achter de rug door op de fiets vanuit Tilburg te komen. De harde start bij deze serie maakte al snel veel slachtoffers. Er ontstond een sterke kopgroep van 13 waarin Bram vertegenwoordigd was. Juul miste de aansluiting net en reed daarna netjes van voren in het peloton. Uiteindelijk ging bij alle kleppers richting het einde van deze wedstrijd het kaarsje langzaam uit. Bram werd ondanks zijn goeie benen zelfs getroffen door een serieuze hongerklop. 

Volgend weekend is alweer de volgende manche in de studentencup. Dan staan de Kleppers een ervaring rijker en met nieuwe energie, goesting en grinta aan de start in Wageningen!