Nieuwjaarsborrel TSWV De Meet 2016

borrel 14-01

Nieuw ronden, nieuwe kansen. Tijd om het nieuwe jaar in te luiden met een borrel en op goede voornemens te drinken!

Kleppers Mansion stond donderdag 14 januari gezellig vol. Voorafgaand aan de borrel schetste de ervaren kleppers Jeroen en Ruben een beeld van wat de aankomende wedstrijdrijders te wachten stond. Op de juiste manier trainen, eten en slapen, maar ook tactiek tijdens een wedstrijd, wat voor type koersen bestaan etc. Maar vooral, benen scheren als je serieus genomen wil worden. Goed moment om aandelen in scheermesjes te kopen?

Na de presentatie vingen de festiviteiten aan. Het bier stond koud, het bittergarnituur borrelde en de reserves voor Parijs-Tilburg werden alvast langzaam aangevuld. Onder het genot van een hapje, drankje en goed gezelschap vlogen de uurtjes vlugger voorbij dan de groen-zwarte colonne met Nol op kop. Verschillende speeches werden gemaakt, al dan niet vanaf een tafel. Ondanks de vette hap en alcoholische dranken werden natuurlijk ook trainingsdoelen gemaakt; meteen iets om naar toe te werken.

Tegen het eind van de avond eisten verplichtingen van werk en opleiding hun tol van het slinkende groepje feestende fietsers. Na een drukke avond was er genoeg stof tot nadenken. Tijd om deze knallende seizoensstarter eens rustig te laten bezinken.

Sander Kraaijkamp