Extra baantraining, mountainbiketraining

Woensdagavond is er een extra baantraining ingelast om te trainen voor het NSK, maar uiteraard is iedereen welkom! De NSK rijders zullen ongeveer 40 km/u rijden en daarnaast zal er nog een groep zijn die iets minder hard rijdt, voor ieder wat wils dus. Om 17.30 vertrekken we vanuit het sportcentrum.

De mountainbiketraining vindt vanaf deze week in het weekend plaats, afwisselend op zaterdag en zondag. Dit weekend vertrekken we op zaterdag om 13u vanuit het sportcentrum: niet te vroeg dus, we blijven studenten.

Volg onze Facebookpagina voor de laatste updates!

This wednesday, there’s an extra track training for the NSK, but of course everyone is welcome. 5:30 PM @ TiU Sportscenter! Also the mountainbike training will be this saturday at 1PM.

Check our Facebookpage for the latest updates!