Tijdrit

We schrijven 8 mei 2013, ofwel de traditionele tijdrit van TSVW De Meet. Al geruime tijd waren er hevige discussies over wie de befaamde 5 rondes het snelst kon afleggen. Even leek het erop dat de weergoden ons minder goed gezind waren, aangezien er de nodige regen was voorspeld. Echter bleef de avond (tot ieders verbazing) geheel droog.

Na enkele opwarmrondes, begonnen de eerste renners (Michiel, Henri, Bas, Martijn K) om 19:30 aan hun tijdrit. Hierin werd al snel duidelijk dat er stevig werd doorgetrapt. Zowel Michiel en Henri finishten onder 15:00 minuten.

Na een kleine pauze was het de beurt aan de resterende deelnemers (Dennis, Paul H, Paul S, Ronald en Teun). Al vrij snel werd duidelijk dat de titelstrijd zich (wederom) tussen de twee laatstgenoemde personen zou afspelen. Ook dit jaar was het verschil tussen Teun en Ronald zeer beperkt (1 seconde). Nadat de spanning enigszins was opgevoerd door onze wedstrijdleider (Job), werd duidelijk dat Ronald dit jaar de snelste was. Hierbij feliciteren we Ronald met deze mooie overwinning. Naast de beker die Ronald in ontvangst mocht nemen, hebben de drie podiumkandidaten nog een kleinigheidje in ontvangst mogen nemen.

Uitslag: 1. Ronald 2. Teun 3. Michiel

Tijdrit
 
Alle rondetijden van iedere deelnemer afzonderlijk kunnen hier bestudeerd worden:

Uitslag Tijdrit 8 mei 2013