2e plaats voor de Meet bij BWF Tijdrit Zundert!

Afgelopen zondag, 26 mei, heeft Michiel van Bellen de 2e plek weten te behalen in de BWF Tijdrit in Zundert. Michiel werd tijdens de tijdrit van T.S.W.V. de Meet al sterk 3e, maar wist tijdens de BWF in Zundert nog een streedje hoger te eindigen. Er stond een nare wind, aldus van Bellen. Ook had hij het parkoers van te voren niet kunnen verkennen. Desondanks wist hij op zijn Carboni met vakkundig gemonteerd (met behulp van sportpleisters..) tijdritstuur de 17,5 kilometer in 25 minuten en 44 seconden af te leggen. Een gemiddelde van ruim 40 km/u!

Fantastische prestatie waar hij trots op kan zijn! Het feit dat Michiel deel uit maakt van het 4-koppige team (Luuk, Ruben, Paul en Michiel) dat voor de Meet gaat strijden tijdens het GNSK in Nijmegen (7, 8 en 9 juni) schept nu natuurlijk hoge verwachtingen.

Michiel, gefeliciteerd met deze mooie prestatie!