3e plaats voor de Meet bij BWF Moleneind!

Afgelopen zondag werd er door een groepjeSchermafbeelding 2013-04-29 om 15.17.20
Meetleden gekoerst in Moleneind. Stefan Audenaerd, Gijs Aarts, Roukebert de Boer en Paul Hanifer toonden zich in hun Meettenue strijdbaar. In totaal vertrokken 42 renners voor de koers in de categorie 50-. 29 ronden lang probeerden een enkeling te ontsnappen, om later weer te worden ingerekend door het peloton. In ronde 30 ontsnapte uiteindelijk twee renners, die 3 ronden later toch weer door het peloton werden ingerekend. Men kon zich de laatste 6 ronden dus gaan opmaken voor een groepssprint, waar Meetlid Roukebert de Boer uiteindelijk als 3e over de finish kwam!

Roukebert, gefeliciteerd met deze mooie podiumplaats! “Natuurlijk dankzij het goede teamwerk van de Meet”, aldus Roukebert zelf na afloop van de koers.

bwf