Nieuwjaarsborrel

Hoewel het nieuwe jaar al lang en breed was ingeluid, vond gisteravond de nieuwjaarsborrel plaats bij de Heeren van Tilburg. De koude weerhield de leden niet om het nieuwe jaar goed te beginnen en de goede voornemens direct opzij te zetten door de alcohol in ruime hoeveelheden te nuttigen. Goede voornemens zijn dan ook weinig gehoord gisteravond, afgezien van de wilde plannen van Teun om dit jaar richting een topniveau te werken. Daarnaast werd er reikhalzend uitgekeken naar het voorjaarsweekend en de daarbij behorende hogere temperaturen. De baanclinic vormt daarvoor de ideale opwarmer. De baan is wonderbaarlijk genoeg nog steeds niet gemaakt maar het lijkt erop dat deze gereed is op zaterdag 2 maart om om die felbegeerde titel te strijden. Nadat de nodige biertjes waren genuttigd, werd het avontuur voortgezet in de stad, waar er nog tot in de vroege uurtjes werd gedanst en er weer enkele opzienbare uitspraken genoteerd konden worden.

Op een sportief hoogstaand en mooi 2013, een lustrumjaar van onze vereniging!