De Meet Mountainbike Clinic 2012

Wat is er nu mooier dan te crossen door de bossen, over mooie singletracks te rijden, offroad de mooiste bergpaadjes te beklimmen om vervolgens weer kneiter-hard diezelfde berg af te knallen? Vrijwel niets natuurlijk!

Om jullie allemaal mee te kunnen laten genieten van de mooie mountainbike sport, want daar doelde ik natuurlijk op, organiseert T.S.W.V. de Meet, op 28 oktober aanstaande, een mountainbike clinic! Want met de juist techniek en stuurmanskunst, wordt de mountainbike pret natuurlijk dubbel zo leuk. Mocht je niet in het bezit zijn van een mountainbike dan is er de mogelijkheid om een mountainbike te huren. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk onderstaand filmpje dan even (kijktip: 1080p HD):

Geef nou toe, ik had gelijk, toch?! Precies! Inschrijven dus! Inschrijven kan door simpelweg een mailtje te sturen naar info@pendragon.nl, met als onderwerp ‘Mountainbike Clinic 2012’. Vermeld in dat mailtje wel even je naam, school, studentnummer, wel of geen ervaring met mountainbiken en of je gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot het huren van een mountainbike. Indien je een huur mountainbike wilt, zouden wij ook graag je lengte willen weten.

In het kort:

Wat: de Meet Mountainbike Clinic 2012;
Waar: rondom de bossen van Dorst, verzamelen op het sportcentrum;
Wie: voor iedereen met een sportkaart
Wanneer: zondag 28 oktober 2012, 11:30;
Kosten: 5 euro (inclusief eventuele huur van een mountainbike);
Extra info: geen eigen mountainbike? Geen probleem, huren is mogelijk! Inschrijven vooraf  is verplicht!

See you all at the trails!