ALV 2012

Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zo ver. De jaarlijkse ALV stond op het programma. Op deze avond zouden de gezichten bij de kuiten geplaatst worden en ook de Sprintersprijs zou worden uitgereikt. De ALV vond plaats in CafĂ© Stoffel en na het nuttigen van een drankje, een gezellig praatje en de nodige technische problemen kon de ALV dan ook echt van start gaan. Het begon zeer ordelijk en de standaard gevallen kwamen langs. De vereniging staat er financieel en sportief gezien goed voor enz. Dan kwam het moment waarop gewacht werd. Wie ging er het aankomende jaar de bestuursfuncties op zich nemen. Als eerste werd Martijn Heinen bekend gemaakt, deze zal het aankomende jaar de positie van voorzitter vervullen. Als tweede werd Job Hendrickx, onze fervente MTB’er, bekent gemaakt, die nam als nieuwe secretaris de notulen over. Dan bleef alleen de positie van penningmeester nog over. Met zijn achtergrond in Accounting & Finance was Dennis Bouten dan ook een uitstekende keuze voor deze functie.

Zoals al eerder gezegd werd ook Sprintersprijs uitgereikt. Wie deze zou winnen bleef tot het einde spannend. Uiteindelijk trok Katja, door op de laatste training nog een sprint te winnen, aan het langste eind en ging met de fantastische prijs naar huis. Dit wil dus zeggen dat alle scores weer op nul komen te staan en iedereen weer volop mee doet.

Dan wil ik ten slotte als kersverse voorzitter laten weten dat wij, als bestuur heel veel zin hebben in het aankomende jaar en nogmaals het oud-bestuur bedankten voor al hun harde werken van afgelopen jaar.