TOP week

Aan alle goede dingen komt een eind en zo ook aan de TOP week. Het is goed gelukt om ons als vereniging in de spotlights te zetten. Voorafgaand aan de TOP week kregen we namelijk het verzoek van Adje en Jurriaan, beide TOP-papa’s, die voor dit jaar het thema ‘Tour du Top’ hadden bedacht. Herkenbaar in een Meetshirt maakten ze hun kinderen wegwijs in Tilburg, terwijl er ook werd gestreden om de gele (de overall score qua deelname aan de activiteiten), bolletjes (wie drinkt er de meeste meters), witte (kinderen onder de 21 jaar), en groene trui (wie is er niet op tijd en haakt het snelst af). Daarnaast was er ook een strippenkaart waarvoor diverse opdrachten gedaan moesten worden. Voor de volledigheid zal ik die hier ook maar direct even plaatsen;-)

Strip1: pilsje voor de ploegleiders Strip2: ontbijt met een zwerver Strip3: klun met je fiets van kroeg naar kroeg Strip4: blijf de hele dag aan kop van het peloton Strip5: laat je huldigen in de kroeg (als je een trui hebt) Strip6: vind 2 ‘ronde missen’ die jou de kleur aan hebben van jou trui en ga op de foto Strip7: 2 shotjes voor de ploegleiders Strip8: verwissel je voorwiel binnen 2,5 min Strip9: win de tijdrit Strip10: fiets de hele dag met iemand achter op Strip11: drink de hele dag fris en water (00:00 tot 00:00 uur) Strip12: laat je masseren Strip13: ben NIET betrokken bij een val/vechtpartij Strip14: zit 1 dag in de bus Strip15: ben 1 dag de bidondrager

Dinsdagmiddag was er de infomarkt waarop we aanwezig waren met een heuse fietsattractie, waarbij er tegen elkaar gestreden kon worden op het scherpst van de snede. Dat het verzetje op de fietsen zo licht was als het koffiemolentje dat Armstrong in betere tijden wegtrapte mocht de pret dan ook zeker niet drukken. Wonderwel bleef het materiaal heel, afgezien van wat scheve sturen waar alle oerkrachten op werden gebotvierd. Anouk, Job en Martijn zorgden er ondertussen voor dat geinteresseerden van de nodige informatie werden voorzien, waarbij Anouk ons van de nodige proviand voorzag, Job als rasechte mtbert zijn Amerikaan had meegenomen en Martijn zich tot een ware technicus ontpopte.

De ochtend van Pendragon vond op donderdagochtend plaats op het sportcentrum. Rond 10 uur was er nog zeer weinig te beleven en er werd dan ook een minimale opkomst verwacht maar gedurende de ochtend stroomde het sportcentrum aardig vol. In de spinningzaal stond het Virtual Spinning aan en met lichte druk konden redelijk wat mensen op de fiets worden gepraat. Terwijl Marion en Nick het goede voorbeeld gaven op de spinningfiets mocht Patrick zijn souplesse tonen op de oeroude rollerbank van de Meet die overigens nog prima zijn werk deed.

We kunnen terugkijken op een geslaagde TOP week en we willen Job, Marion, Martijn, Nick en Patrick dan ook bedanken voor hun inzet!