Introtraining

Hoewel er op buienradar dreigende wolkenvelden over het Brabantse land trokken, was er gisteravond een mooie opkomst bij de introtraining. Met 11 wielrenners en 1 mtb’er werd het vertrouwde ronde Gilze gedaan. Het tempo zat er lekker in en we hielden het bijna de gehele rit droog. Alleen op het einde was er wat motregen maar dat mocht de pret niet drukken. Bij aankomst besloot een groot aantal van de deelnemers lid te worden dus bij deze wil ik Naomi, Lex, Jakub, Daan, Sebastian, Karin, Leonhard, Martijn en Bas van harte welkom heten bij de Meet.

Aankomende maandagavond zal er weer een baantraining plaatsvinden, waarbij er om kwart voor zeven wordt verzameld voor het sportcentrum of je kunt op eigen gelegenheid gaan naar het baantje van Pijnenburg, waar om zeven uur wordt begonnen. Denk eraan je verlichting, helm en warme kleding mee te nemen. Daarnaast zal er woensdagavond om 20:30 een borrel bij de Heeren plaatsvinden, waarbij het eerste rondje vanuit de Meet komt en is er donderdag uiteraard weer een training.

Tot spoedig!