Sociaal Ledendag

Leden van TSWV de Meet gooide het vandaag eens over een andere boeg. In plaats van een trainingsronde of materiaalavond werd er vandaag gekozen voor een alternatieve activiteit tijdens de Sociaal Ledendag.

Na een fietstocht op de stadsfiets komen we aan op de boerderij in Moergestel waar alles moet gaan plaatsvinden. We worden welkom geheten met een drankje en begeven ons al snel naar de Hollandse spelen, waar Teun zijn grote praat waar moet maken. Al snel blijkt dat Tom niet alleen op de fiets de punten pakt – gezien de tussenstand van het sprintklassement – maar ook tijdens deze spelen, waaronder het stokvangen welke voor sommige nog bekend zal zijn van het TV-programma De Droomshow.

Nadat hier ook niet alles heel kon blijven (..) besloten we verder te gaan naar het buitenveld waar we ons konden maken voor een spel Outdoor lasergamen. De hoedjes en geweren werden op en om gedaan en direct stond iedereen op scherp. Gedurende het spel bleek het al snel toch intensiever dan gedacht waardoor de nodige truien en vesten al snel uitgetrokken werden.
Met uiteindelijk een minimaal verschil wist Team blauw hier met de eer te strijken en konden we nog even uitrusten in de lentezon (waar sommigen het nodig vonden nog meer calorieën te verbranden op het springkussen). Wat een aantal spellen toch een ouderwets gezellig middag kan opleveren!

Een korte terugreis via het weiland (men wilde een kortere route, zo gezegd zo gedaan) brengt ons in de warme huiselijke sferen van de Familie Hendrickx waar al snel de tv werd gevonden.
Direct gaat de Belg er aan en volgen we Vlaanderens Mooiste tot in de finale. Helaas zonder sportjournalist en Meet-lid Maxim te hebben gespot die er vandaag niet bij kon zijn vanwege een verslaggeving bij onze zuiderburen.
Anouk had goede hoop op een Niki Terpstra in topvorm, maar uiteindelijk is het Tom Boonen die als topfavoriet als eerste de finish haalt voor de 2 Italianen Pozzato en Ballan.

Op de weg naar huis laat Teun nog even zien wie hier de snelste is op de fiets, ben benieuwd of dit woensdag ook zo is in de tijdrit ..

Iedereen bedankt voor de gezellige dag en graag tot komende week tijdens de training/tijdrit!

Sociaal Ledendag