Baantrainingen

Het seizoen is alweer in volle gang en met het doorbreken van de zonnestralen is de fiets van de meeste leden al diverse keren uitgelaten. Naast onze reguliere trainingen komen de baantrainingen op de maandagavond er weer aan! Dit zijn trainingen op het baantje bij Pijnenburg waar Mark ons de fijne kneepjes van het vak zal bijbrengen. Dit in de vorm van technische en snelheidsoefeningen. Aanstaande maandagavond vindt de eerste training plaats, waarbij we om 18:45 verzamelen bij het sportcentrum, waarna we gezamenlijk fietsen naar het baantje van Pijnenburg. Rond kwart over acht/half negen gaan we weer huiswaarts. Het zal rond dat tijdstip frisser en donker zijn, dus denk er aan voldoende kleding mee te nemen en verlichting. De trainingen zullen niet elke maandag plaatsvinden, dus check altijd voor de zekerheid de kalender

Daarnaast vindt volgende week woensdag (4 april) de tijdrit plaats op de baan bij Pijnenburg. Het vertrek is 18:00 bij het sportcentrum. Zie voor alle informatie ook het topic op het forum