Baanclinic

Na het daverend succes in Apeldoorn bij het NK baanwielrennen, zijn we allemaal natuurlijk warm gelopen voor een baanclinic! Op het rand van het nieuwe seizoen zullen we op 3 maart afreizen naar Amsterdam om daar onder leiding van een trainer op de baan te gaan fietsen.

De clinic zal duren van 14.00-16.00 of 17.00. Dit is afhankelijk van de interesse in de clinic. De kosten komen op ongeveer € 40,- p.p. (incl. vervoer, training en fietshuur) en er zal rond 12 uur vertrokken worden bij het sportcentrum. De clinic wordt gegeven voor alle niveaus, dus fiets je nog niet zo lang, maar wil je wel graag mee? Dat kan!

Er zijn maar beperkte plaatsen dus geef je nu op via ac@tswvdemeet.nl. Let op, een aanmelding op facebook is niet voldoende. Heb je de beschikking over een auto en zou je willen rijden naar Amsterdam, geef dit dan ook aan!

De clinic zal verreden worden samen met Squadra Veloce en we hopen hun dan ook te laten zien wat we waard zijn! Maar bovenal gaan we er weer een gezellige dag van maken!