Super Prestige

ยป Lees verder voor de complete uitslag

Teun en Stefan waren al vroeg aanwezig om de laatste dingen aan het parcours te veranderen en ook Ronald was al vroeg in touw. Al snel voegden de overige vrijwilligers zich bij hun. Katja en Gina bleken allround het het vastleggen van inschrijvingen en het bijhouden van het klassement, terwijl Anouk als aankomend beroepsfotograaf prachtige foto’s schoot en Maxim de wedstrijd van een prachtig commentaar voorzag.

Dat er offroad talenten binnen de Meet aanwezig zijn, werd met het offroadweekend duidelijk maar de weersomstandigheden bleken tijden de Super Prestige niet helemaal in lijn met die van een week daarvoor. Al tijdens het inrijden daalden de regen overvloedig neer op de renners en het parcours, wat de vrijwilligers in de kantine niet jaloers maakte.

Renners van de Meet waren ruim vertegenwoordigd in de vorm van Nick, Job, Teun, Roukebert, Ronald, Stefan en Paul. Daarnaast was er ook een afvaardiging van Pijnenburg en onze wielervrienden uit Eindhoven aanwezig, waarvoor hulde.

Al vanaf het begin werd het gas vol open getrokken op het technische en zware parcours. Na drie rondes was al grotendeels duidelijk wat de einduitslag zou worden. Nick kon helaas nummer 1, 2 en 3 niet volgen en zat ter harken op zijn fiets met een mijnwerkersgezicht, terwijl daarachter de ander meet renners vochten voor hun plaatsje.

Dat het materiaal veel te verduren kreeg mag duidelijk zijn. Uiteindelijk was dit voor onze Fries een mooi excuus om het verlies van onze Bollo aan toe te schrijven. Ook onze gebruinde mr. bubba bubba Paul Hanifer had een excuus. Gedurende de race was hij in de positie van rode lantaarndrager. Zijn voorganger verloor de controle in een afdeling en vloog over de kop. Goed als onze Paul is, moest hij natuurlijk hulp verlenen. Wat hem deed besluiten zijn wedstrijd niet meer voort te zetten.

Uiteindelijk bleek Nick de sterkste van de Meet gevolgd door respectievelijk Job, Teun, Roukebert, Ronald en Stefan. De regen en kou werd spontaan vergeten nadat iedereen een warme douche had genomen en zich aan de snert tegoed kon doen. Eindhoven nam de leiding over de gehele wedstrijd en Pijnenburg nam de tweede en derde plaats in beslag. Nick eindigde net buiten het podium.

Al met al een mooie dag. Op naar de volgende uitdaging!

UITSLAG SUPER PRESTIGE 2011

Positie

Naam

Startnummer Vereniging Woonplaats

1

Dorian Salvagniac

19

Squadra Veloce Eindhoven

2

Jeroen van den Hout

14

twc pijnenburg Tilburg

3

Jasper de Laat

12

sv-virgo / twc pijnenburg Tilburg

4

Gino Schellekens

11

twc pijnenburg Tilburg

5

Nick van Nieuwenhuizen

35

De Meet Tilburg

6

Arjen Martens

37

Squadra Veloce Tilburg

7

Job Hendrickx

36

De Meet Tilburg

8

Teun Forschelen

31

De Meet Tilburg

9

Roukebert de Boer

30

De Meet Tilburg

10

Wouter van Roosmalen

15

Squadra Veloce Eindhoven

11

Stefan Audenaerd

13

De Meet Tilburg

12

Ronald Kolkman

18

De Meet Tilburg

13

Kars Welten

17

14

Christophe Broos

10

twc pijnenburg Tilburg

15

Vith Storch

34

Squadra Veloce Eindhoven
DNF Paul Hanifer

33

De Meet Tilbug
DNF Nard van der Sanden

32

Squadra Veloce Eindhoven
DNF Wouter Jeagers

16

twc pijnenburg Amsterdam