Super Prestige De Meet

Op 27 november is het alweer zover! De tweede editie van Super Prestige De Meet. Na het succes van de afgelopen keer hebben we besloten om het iets groter op te zetten. Er is gekozen voor een andere datum in het seizoen, dit vanwege het opbouwen van het parcours. We kunnen nu gebruik maken van het parcours van Pijnenburg zodat we het niet zelf volledig hoeven op te bouwen.

 

Algemene informatie

Er wordt gestart in twee verschillende categorieën. We willen graag de drempel laag houden voor alle renners, maar ook uitdagend houden voor de meer ervaren renners. We gaan er vanuit dan men zelf een juiste inschatten kan maken welke categorie je gaat rijden. Fanatieke (elite) dames mogen eventueel ook mee doen met Categorie I. Je strijd dan wel mee voor de prijzen bij de Heren.

 

–          Categorie I

Heren licentiehouders + renners met wedstrijdervaring

–          Categorie II

Dames (met/zonder licentie) + beginnende renners

 

Er is vanaf nu ook mogelijkheid tot omkleden / douchen in het clubgebouw van Pijnenburg.

Consumpties verkrijgbaar in het clubgebouw van TWC Pijnenburg

 

Programma

11.30     Inschrijving

12.00     Inrijden

12.30     Start categorie II

13.00     Start categorie I

14.30     Prijsuitreiking

15.00     Borrel

 

Reglementen

–          Deelname aan de wedstrijd is volledig op eigen risico. Het is een recreatief evenement met een competitief element. Plezier staat dan ook voorop en we verwachten dan ook gezelligheid en sportiviteit van alle deelnemers.

–          Tussen cyclocrossfiets of mountainbike wordt geen onderscheid gemaakt. Wel wordt er rekening mee gehouden tijdens het uitzetten van het parcours.

–          De volgende zaken zijn helaas verboden. Spatborden, verlichting, fietsstandaard en alle andere zaken wat de jury niet van noodzaak vindt op de wedstrijdfiets.

–          Er zijn verschillende prijzen beschikbaar per categorie afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.

–          Bij een laag aantal deelnemers worden de categorieën samengevoegd, er zal dan een maar een start plaats vinden. De start zal dan om 12.30 zijn.

Opgave

Inschrijven kan via de e-mail naar tc@tswvdemeet.nl

 

Met daarin:

– Naam

– Geboortedatum

– Geslacht

-Studentenstad

– Studentenvereniging

– Categorie (is naar eigen keuze, bij twijfel even vragen)

 

Inschrijfgeld  €3,- p.p.