Paulus doet het opnieuw!

Onze eigen Meet-wielerheld Paul Hanifer is afgelopen zondag 2e geworden tijdens het NSK voor niet-licentie houders. Een uitmuntende prestatie na zijn 3e plek afgelopen jaar op het NSK. Helaas voor Paul mag hij vanwege student-af volgend jaar niet mee doen, anders had er wellicht nog een overwinning ingezeten. Naar eigen zeggen is die overwinning geen probleem, die gaat er zeker komen. “Begin dit jaar heb ik vooral lopen sukkelen met een vervelende knie blessure, maar in de loop van het seizoen heb ik weer volle kracht kunnen trainen. Paar weken terug was ik ook al aardig in de buurt van het podium tijdens de BWF koers bij Pijnenburg. Mede door de hulp van mijn topknecht Roukebert heb ik toen nog een mooie premie binnen kunnen slepen.

Tijdens de koers afgelopen zondag moest ik vooral zelf hard werken. Normaal rijd ik niet graag op kop, alleen toen ik te horen kreeg dat de kopgroep wegreed heb ik even tandje bij geschakeld om het peleton er weer bij te brengen. Dit heeft aanzienlijk wat energie gekost en zou wel het verschil kunnen zijn tussen plaats 1 en 2. Echter heb ik er geen moment spijt van.”

Een uitgebreider verslag van de koers is binnenkort te lezen in het Metier.