NSK Wielrennen 2011

Zondagmiddag 16 oktober worden de Nederlandse Studenten Kampioenschappen Wielrennen op de weg gehouden op de wielerbaan de Nedereindse Berg in Utrecht. Vanaf 12 uur starten de studenten in diverse categoriën (Dames met en zonder licentie, Heren zonder licentie, Heren amateurs/sportklasse en Heren Elite/Belofte/Junioren). Diverse categorieën zullen gezamenlijk verreden worden, alle wedstrijden zullen plaats vinden tussen 12 en 17 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per deelnemer. Er zijn geen geldprijzen te winnen, wel mooie bokalen en eeuwige roem en publiciteit. Het definitieve wedstrijdschema is binnenkort beschikbaar.

Schrijf je in via  nskwielrennen2011@hotmail.com. Vermeld daarbij je naam, woonplaats, leeftijd en klasse. Ook voor vragen kunt u mailen naar bovenstaand emailadres. Zie voor meer informatie http://nskwielrennen2011.wordpress.com/.