Minder dan twee weken te gaan… Parijs – Tilburg

De tocht komt nu wel erg dichtbij en we hebben zowaar alles geregeld. De faciliteiten die we nodig hebben zijn aanwezig en alle ingrediënten om er zaterdag 9 juli een mooi feestje van te maken, zijn er ook. Er komt een mystery guest en de Heeren wordt omgetoverd tot een schitterend feestdecor.

Nu rest ons dus te hopen dat er veel mensen zullen komen, het zonnetje zal schijnen, we wind mee zullen hebben, onze benen goed zullen zijn, we veel geluk zullen hebben en geen lekke banden zullen krijgen. De zenuwen beginnen te komen. We hebben nog slechts 13 nachtjes te gaan en dan gaat het gebeuren…

De afgelopen weken zijn er vele kilometers afgelegd op de fiets. Zelfs als de regen met bakken uit de lucht viel, stapten wij braaf op de fiets. Als mijnwerkers kwamen we eergisteren terug. Onze gezichten en onze kleren onder de opgespatte koeienpoep en het straatvuil, maar wel met een voldaan gevoel. We hadden de strijd met de weergoden toch maar weer gewonnen. Vier uur was er gefietst, nog slechts 16 uur verwijderd van de 20 uur die we met PT op ons zadel zullen doorbrengen. Lees verder op de website www.parijstilburg.nl