Meethelden offeren zich op voor overwinning Luuk Eliëns

De afgelopen weken tijdens de zomeravondcompetitie was er altijd een grote opkomst van De Meet. Echter reed geen enkele keer iemand van De Meet podium. Tot afgelopen woensdag! Toen was het Luuk die het peloton verraste met een overwinning tijdens de laatste editie van de ZAC van dit seizoen.

Vooraf werd er al een tactiek afgesproken. Zoals Luuk zelf zei; “Ruben, Ronald, ik, Teun & Roukebert voor de ontsnapping, Paul voor de sprint en de rest waar mogelijk knechten”.

Halverwege koers sprong Luuk weg. Eerst alleen, daarna kwamen er twee man aansluiten waarbij er een weer snel afwapperde. Heel de koers goed door gereden en door excellent afstopwerk van Meetmannen voorop kunnen blijven. In de sprint was hij oppermachtig.

Luuk na afloop van de koers; “Mijn dank gaat uit naar alle Meethelden die zich onzelfzuchtig voor mij hebben opgeofferd. Dit is geen overwinning van mij, maar een overwinning van De Meet”.