Dutch Mountain Classic

Op 14 mei organiseert Dutch Mountain weer de jaarlijkse DM-classic. Op deze dag zal er om 12 uur gestart worden met een tocht van 100 of 150 km. Eventueel is er ook een mogelijkheid om met de mountainbikers een tocht te gaan maken. Na de tocht zal DM zorgen voor een goede maaltijd. Daarna is het de bedoeling om ’s avonds met z’n allen te gaan feesten en stappen in Maastricht. Op zondag om 11 uur kunnen de fanatiekelingen ook weer aanhaken bij de reguliere training om nog een stukje te fietsen.
De kosten zullen slechts een kleine vergoeding voor de inkopen zijn.

Het is mogelijk om te blijven slapen, maar dan moeten we dat wel op tijd aangeven. Heb je interesse? Laat het dan weten voor 25 april. We zouden het leuk vinden om met een grote meetdelegatie naar Maastricht af te reizen!