Introductie training

Introductie training

Woensdag vindt de tweede introtraining van het wielerseizoen van De Meet plaats. We verzamelen om 18.00u op het Sportcentrum van de UvT. Mocht je nog technische problemen hebben met je fiets of als je iets te weinig lucht in je banden hebt zitten kom dan iets eerder zodat we daar vooraf wellicht nog iets aan kunnen veranderen. Maar slimmer is nog om thuis de bandjes even met 8 bar te vullen.

Omdat het de eerste introtraining weer is beginnen we rustig. We fietsen met z’n allen een rondje van 1 – 1,5 uur. Iedereen is welkom om mee te doen!

Het is verplicht om een helm te dragen. Mocht je die niet hebben neem dan snel contact (met iemand van het bestuur) zodat die nog geregeld kan worden. bestuur@tswvdemeet.nl

Het is verstandig om genoeg kleren aan te trekken. Met het zonnetje lijkt het vrij warm, maar lange broek en lange mouwen zijn toch gewenst. Beenstukken of armstukken kunnen ook prima mits je die hebt.

Iedereen is welkom om mee te doen, maar houd er wel rekening mee dat we met z’n allen fietsen. Dus de stoempers kunnen beter voor zichzelf gaan trainen.

Laat even weten als je er bij bent!