Sponsoren

artlogic Bv.

artlogic levert  voor uw project snel en accuraat  gekwalificeerd en gemotiveerd personeel in geheel Nederland.

JM Carbonframe

Joost Mutsaers is met zijn bedrijf JM-carbonframe specialist in het leveren van een uitgebreid assortiment aan carbon race-, cyclocross- en mountainbikeframes, met een hoge kwaliteit. Dit alles tegen uiterst concurrerende prijzen.

De carbonframes worden rechtstreeks vanaf de fabrikant geïmporteerd. Hierdoor kan, naast deze erg scherpe prijzen, ook nog eens twee jaar garantie worden gegeven. 

Vraag vrijblijvend om een prijsopgave aan. Dit kan zijn voor een los frame, maar ook voor een volledig (naar keuze) afgemonteerd frame.

JM-carbonframe is een webshop en heeft geen winkel of showroom.

Dissel Car Care Service

Bij Car Care Service Dissel de Meern wordt de auto met de hand gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt grondig stofvrij gemaakt, gereinigd van vlekken en vettig aanslag. Geen tijd om de auto langs te brengen? Geen probleem voor Car Care Service Dissel de Meern, we komen gewoon uw auto ophalen en brengen hem natuurlijk gewoon weer veilig thuis. Professionele zorgzame behandeling van uw auto staat centraal, altijd het beste resultaat zonder krassen!

Giant store van Bebber Tilburg

Alles wat je wenst op fietsgebied onder één dak en één fietsenmerk. Niet zomaar een merk, maar het merk GIANT, de grootste fietsproducent van de wereld. Een merk met zeer betrouwbare producten met een hoogstaande afwerking en een perfecte service richting zijn klanten. Een service wat een verlenging is van wat Eric (eigenaar) in zijn zaak reeds heeft, zoals zijn eigen Gratis haal- en brengservice voor zijn klant. Hier wilde Eric zijn goede naam wel aan verbinden. Dit merk zou Eric naar een nog hoger level brengen in zijn carriere als waar hij reeds stond, zelfs met de titel BESTE FIETSTECHNICUS VAN NEDERLAND in zijn broekzak. Een nieuwe uitdaging die hij graag aangaat.

Ze zijn gespecialiseerd in E-bikes, race- en atbgebied, maar verder ook alle andere kneepjes in de fietsenbranche. Ze repareren samen alle merken en alle type fietsen. Zij kunnen u samen alle informatie en inlichting geven over hun brede assortiment stads- en electrische fietsen en natuurlijk hun zeer uitgebreiden racefietsen en mountainbikes. Dit alles voor Giant maar ook voor exclusief, de damesmodellen van LIV/Giant.

Café Bolle

Café Bolle is het stamcafé van De Meet. Hier vinden de borrels, etentjes en andere sociale activiteiten plaats. Ook is Bolle het eindpunt van Parijs-Tilburg, de monsterfietstocht voor het goede doel. Natuurlijk kan er ook buiten De Meet om heerlijk gegeten worden bij “Bolle”.  Verder hebben ze dobbeldinsdag, waar je gratis drank kunt winnen!  Wij kunnen Bolle warm aanbevelen! Bekijk ook de website en de Facebookpagina van Café Bolle.

 De Rooij – Van Wijk Advocaten

De Rooij Van Wijk Advocaten is een kantoor dat zich vrijwel uitsluitend toelegt op de juridische belangenbehartiging in strafzaken.

Hun kantoor kenmerkt zich door een informeel en laagdrempelig karakter en een ontspannen sfeer. Ze bieden rechtsbijstand in strafzaken en bestrijken daarin vrijwel alle facetten, zowel op betalende basis als op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Ze spreken en verstaan Nederlands, Engels, Duits en Bargoens, en uiteraard ook Eindhovens en Helmonds.

 Tilburg University Sports Center

Het TiU Sports Center is de plek voor alle sportende studenten. Voor 132 euro per jaar kun je alle sporten beoefenen die studerend Tilburg te bieden heeft (exclusief eventuele contributie van de afzonderlijke clubs). Bekijk ook de website en de Facebookpagina van het TiU Sports center.

FOSST:

Federation Of Student Sports Tilburg (FOSST) is de koepelorganisatie voor alle studentensport in Tilburg.
Het bestuur streeft in de dagelijkse werkzaamheden drie kernfuncties na:

Belangenbehartiging
FOSST heeft als voornaamste doel het behartigen van de belangen van alle sportende studenten in Tilburg. Hierbij is de sportraad het aanspreekpunt voor alle 23 studentensportverenigingen (ssv’s) en individuele sporters. Ongeveer 6500 studenten in Tilburg hebben een sportkaart van het Tilburg University Sports Center en maken daarmee gebruik van de accommodaties en het uitgebreide sportaanbod. Voor FOSST is het van belang dat de student centraal staat en gehoord wordt om in de behoeften voor de studentensport te kunnen voorzien.

Vertegenwoordiging
Voor de studentensport zijn veel interne en externe relaties erg belangrijk. Daarom vertegenwoordigt FOSST de ssv’s en alle sportende studenten bij overleggen met de overige studentenorganisaties van Tilburg University. Ook werkt de sportraad nauw samen met de directie en medewerkers van het Sports Center om de kwaliteit van de studentensport zo goed mogelijk te bewaken en waar nodig te verbeteren. Daarnaast vertegenwoordigt FOSST ook op landelijk niveau de Tilburgse studentensport. Zo is er een maandelijks overleg met alle sportraden van de overige universiteitssteden van Nederland en de overkoepelende organisatie StudentenSport Nederland.

Ondersteuning, Stimulering en Promotie
Voor landelijke studentensportevenementen als de Batavierenrace, StudentenWintersport en het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap organiseert FOSST de Tilburgse afvaardiging. Naast de landelijke evenementen organiseert de sportraad ook eigen evenementen om de studentensport zo veel mogelijk te stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn verschillende clinics, Futsal competitie, Slag om Tilburg, het Carnavalvolleybaltoernooi of het Tilburgs Studenten Kampioenschap Stef Stuntpiloot. Bij het organiseren van de evenementen worden de ssv’s zo veel mogelijk betrokken om de verenigingen te promoten. Niet alleen de sportevenementen, maar ook activiteiten als een besturendag of kampioenenfeest worden naast de maandelijkse overleggen georganiseerd voor de kadervorming van besturen van ssv’s. FOSST heeft als doel de besturen en verenigingen te ondersteunen op organisatorisch en gedeeltelijk op financieel vlak, om de kwaliteit van de breedtesport én dieptesport zo hoog mogelijk te krijgen. Om de studentensport zo goed mogelijk te promoten is veel contact met externe instellingen zoals Tilburg University, Fontys & Avans Hogescholen en de Gemeente Tilburg.